Axema ett säkert passersystem

Att ha många nycklar i omlopp gagnar inte bostadsrättsföreningen. Med Axema passersystem håller ni enkelt koll på vilka som passerar in i föreningens dörrar.

Det var ständigt nycklar i omlopp, konstaterade de på styrelsemötet hos bostadsrättsföreningen. Nilssons ungar i trean hade tappat nyckeln igen för tredje gången. Dessutom behövde Svea på femman någon extra nyckel till hemtjänsten. Janne suckade, det var en evig repetition på nyckelproblemet. Hur svårt kunde det vara att ändra till något bättre egentligen, funderade han.

På jobbet hade de brickor som nyckelansvariga hade programmerat med olika behörigheter. Det borde finnas ett liknande system för bostadsrätter, det är ju inte 1900-talet längre. Han sökte snabbt på “passersystem för bostadsrätter”. En av de första träffarna var Axema, som hade precis det han önskade.

Axema ett lätt system med många funktioner

Han vände laptopens skärm mot de andra i styrelsen: “Vad tror ni om att byta ut alla nycklar mot ett sådant här system?” De andra tyckte att det verkade vara smidigt och gav honom bifall att ta reda på mer om passersystemet. Några veckor senare var det klubbat och klart att alla i föreningen skulle få nyckelbrickor.

Brickorna varje lägenhet fick fungerade till entrén, tvättstugan och respektive lägenhet. Nu var det lätt att lösa problemen som uppstod om Nilssons ungar tappade bort en bricka igen.

Behövde någon mer nycklar till hemtjänsten eller liknande så var det också ett lättlöst problem. Var det någon som behövde tillgång till gästlägenheten var det lätt att tillfälligt lägga till den behörigheten på deras bricka.

1 Jun 2022