Få rätt vägledning via Rusta och Matcha i Örebro

Att vara arbetslös är långt ifrån enkelt. Man sitter hemma om dagarna och har inte råd att roa sig. Ändra på livet med hjälp av Rusta och Matcha i Örebro.

Livet som var så planerat in i minsta detalj. Man gick ett bra utbildningsprogram och hoppades på att snabbt få ett jobb inom just det området. Så blev det inte. Tydligen så ville de ha någon med mer erfarenhet. Men pengarna behöver rulla in för att man ska kunna leva ett bra liv, så i vilken ände börjar man?

Många är idag arbetslösa, allt för många går hemma hela dagarna. Man fastnar i en ond cirkel, där självförtroendet tryter efter alla nekanden, eller ännu värre – tystnaden. Som tur var är man lyckligt lottad om man bor i Sverige. För här finns det väldigt bra hjälp att få för att komma ut och börja arbeta.

Rusta och Matcha för den som behöver

Man kan känna sig ensam när man fastnar i den onda cirkeln. Medan vännerna är ute och roar sig, får man snällt vara hemma, för man har inga pengar. Det finns väldigt bra och effektiva sätt att ändra på det. Det finns program, exempelvis via Arbetsförmedlingen, där man får vägledning om hur man söker jobb.

En av de sakerna är rusta och matcha i Örebro, som även finns i andra städer. Där får man en egen coach som hjälper en med jobbsökandet. De hjälper till med hur man tar sig igenom intervjuer och matchar även den arbetssökande med jobb som passar.

17 Oct 2022