Hitta kontor i Örebro

För dig som söker kontor i Örebro finns primärt två lösningar. Antingen hyra ett större kontor med tillhörande utrymmen eller så hyr du en kontorsplats på ett företagshotell. Men det handlar inte bara om att hyra kontor utan även vilka tilläggskostnader som uppstår. Detta med parkering, kontorsstädning, reception m.m. 

Eget kontor

Det finns flera vägar för att hitta lediga kontor i Örebro. Har du ett större företag som vill etablera sig i staden kan det vara en fördel att kontakta kommunen. Detta framförallt om ni vill köpa mark eller bygga upp eget kontorskomplex. Önskas ett kontor hyras finns detta i nästan alla stadsdelar. En väg är att söka lediga kontor via Castellum, Klövern och anda stora fastighetsbolag. Det går även att söka på Google och därmed hitta flera samlingssidor som presenterar lediga lokaler i flera städer i Sverige. Utöver dessa vägar kan även Blocket användas. Flera mindre privata aktörer lägger ut sina objekt på Blocket eftersom det är enklare och billigare för dem mot att synas på större portaler. Här finns en fördel att lägga ut en bevakning på Blocket som därmed skickar ett mail varje gång någon lägger upp ett passande objekt, inom Örebro, till ett maximalt pris. 

Företagshotell

Det finns ett par olika företagshotell i Örebro vilka har något olika inriktning. För dig som bara behöver kontorsplats någon dag i veckan kanske det öppna kontorslandskapet passar bäst. Kom och gå som du vill och sätt dig där du får plats. Här bjuds det på sköna sittplatser, wifi och gemensamma utrymmen. Ofta finns även tillgång till kaffe och ett gemensamt kök. Vill du däremot ha lite lugnare arbete kan kontor bokas på ett företagshotell där du får ett helt eget kontor där du kan stänga in dig. Här ingår generellt samma service som ovan men skillnaden är att kontorsstädning inte alltid ingår utan att man därmed får städa sin lilla kontorsdel. Däremot är det lika gällande att allmänna utrymmen städas och hålls efter av fastighetsägaren. 

Bara kontor – eller även tilläggstjänster

Jämför inte bara var kontoret är beläget och vad det kostar utan även vilken service som du som hyresgäst kan få. På vissa kontorshotell ingår exempelvis kontorsstädning i hyran. Städföretaget som städar toaletter, kök och allmänna utrymmen genomför därmed även kontorsstädning i dessa fastigheter. Önskar man inte att någon städpersonal ska gå in på kontoret får man alltså avboka denna tjänst. Utöver kontorsstädning kan andra tjänster finna så som tillgång till gym, relax, restaurang, lounge och konferenslokaler. Hos en del kontorshotell kostar detta extra medan det hos andra ingår i hyran. Se över vilka tjänster som behövs för ditt företag och sök en kontorslösning som passar detta. Läs här om du vill veta mer om kontorsstädning i Örebro: https://www.kontorsstädningörebro.se.

4 Jan 2019